Thijs (HBO Starter Logistiek)

Thijs is een recent afgestudeerde professional met een passie voor logistiek, planning en kostenoptimalisatie. Tijdens zijn hbo-opleiding ‘Logistics Management’ deed hij waardevolle ervaring op in logistiek management. Bij zijn vorige werkplek werkte hij als planner, waar hij verantwoordelijk was voor het optimaliseren van transport- en routeplanning en wist hij kostenbesparingen te realiseren door efficiëntere routes en innovatieve technologieën te implementeren. Tijdens zijn stage bij een bouwmaterialenleverancier leidde zijn analyse van de routeplanning en de invoering van een nieuw planningssysteem tot een jaarlijkse besparing van € 20.000,-. Nu Thijs naar Purmerend verhuist, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator, waarin hij zijn expertise verder kan benutten en zich professioneel kan ontwikkelen.

Thijs is een rustige en gedreven teamspeler, die ook uitstekend zelfstandig kan werken. Hij denkt actief mee over de optimalisatie van processen en vindt zijn uitdaging in kostenbesparing en efficiëntieverbetering. Thijs werkt graag in een informele werkomgeving waar zijn servicegerichte aanpak en organisatietalent tot hun recht komen.

Thijs heeft een opzegtermijn van 1 maand en is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand. Hij is een waardevolle toevoeging voor elke organisatie die gemotiveerde en ambitieuze starters verwelkomt. 

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

22

Woonplaats

Purmerend

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.